om jordnötssmör och kombucha i någon park.

om jordnötssmör och kombucha i någon park.

. . . lotta love . . . 


underbara varelser! när ni läser det här är jag i london. london! tänka sig. och tjugo grader ska det bli i helgen också. jävlar vad fint. jag hoppas att solen kysser sverige lika hårt som england och att ni njuter. jag vet att ibland kan ångest kännas extra mycket under solen, kanske på grund av alla krav att en ska hitta på saker, göra saker, existera i ljusa fina kläder och vilja gå ut och sprudla likt vårens all blomster. men lyssna då på mig när jag säger att det behöver du minsann inte! särskilt inte om det skänker dig ångest! nej, ta det lugnt och gör mjuka saker. ta väl hand om dig, gör inte saker bara för att man borde. 

här kommer ett förslag på något lugnt och mjukt och fantastiskt härligt en kan hitta på när solen lyser.

ett bestyr som jag själv gjorde en utav de allra första vårdagarna, för några veckor sedan, då jag tog en vän - elin - under armen och gick och köpte lunch!

eller, kanske snarare brunch? vi gick nämligen till lotta love acai bar som ligger på davidshallsgatan i malmö. 

här köpte vi varsin acai bowl med jordnötssmör, banan, granola, hallon, kokos och en himla massa annat gott. alltså: YUM. 

fina elin drack kombucha från malmö roots och själv drack jag min bästa vuxenläsk från naturfrisk med smak av fläder. så slog vi oss ner i någon malmöpark och njöt utav solskenet, pratade om framtidsdrömmar, plugg och vänskap. så himla fint. ett väldans kravlöst bestyr att göra under solens strålar. det behövs likom bara lite gröngräs, en gosig vän och en simpel picknick och så har du det ultimata vårbestyret - enligt mig! 

ps. lotta love har nu öppet på söndagar! ett utmärkt ställe för söndagsbrunch! och veganvänligt, dessutom! tips, tips.

. . . . . . . . . . . . . . . . . 

kärlek,
Hannah

jag kan inte sova.

nu far jag på äventyr igen.

nu far jag på äventyr igen.