dags för en frågelåda!
. . . . . . . . . .

tack vare att fantastiska elsa länkade mig angående mitt inlägg, den stora podcast-listan har jag fått en hel del nya besökare här! så jäkla roligt. hej och välkommna till min cafévärld hörrni! vill en veta lite mer om mig och vad jag är för filur kan en scrolla längst ner här på bloggen där det finns en beskrivning (där finns även arkiv, taggar och mina kategorier - för de som undrat). men! som en ytterligare lära-känna-mig-grej tänkte jag att det är dags att öppna frågelådan! fråga vad du vill, om allt från hur man gör en podcast till vilken som är min favoriträtt, pms är jag duktig på också!

ps. i morgon blir det två inlägg om dagen igen - för då kommer jag hem från london! med en fullproppad kamera förhoppningsvis!

. . . . . . . . . .

kärlek, 
Hannah

 

ett två-veckors marathon.

ett två-veckors marathon.

jag kan inte sova.