nu far jag på äventyr igen.

nu far jag på äventyr igen.

hej fina varelser!


nu far jag på äventyr! till london ska jag! stannar till måndag och åh, det ska bli så himla gos, med syster, mamma, pappa och caféer, vintage, marknader, bio, musikal, veganpizzor och allt annat som vi har skrivit upp på våra to-do-lists. muséer i massor blir det också, och kanske en musikal eller biobesök. familjeresor är så jäkla skönt när en har varit på andra sidan jorden helt själv, nu tänker jag nämligen bli omhändertagen, dra pappa i byxbenet och nästintill be om att bli buren. ska bli så fint alltihop. tillsvidare har jag ett par inlägg väntandes här. så lämna mig inte än!  

. . . . . . .

vi ses på måndag! 

kärlek,
Hannah

om jordnötssmör och kombucha i någon park.

om jordnötssmör och kombucha i någon park.

om en himla massa boktips.

om en himla massa boktips.