havsvindar och svartvinbärsfläckar.

havsvindar och svartvinbärsfläckar.

en låt för kvällen: ocean - 1987

i skuggan av en morgon.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 


tänker på hur mycket som kan röra sig inuti när allt står stilla utanför. grubblerier, fantasier, ett bultande hjärta, en kippande lunga. jag vilar mina tankar vid havet varje dag. det finns något magiskt med att se ut över oändligheten. det finns liksom inget slut så långt ögat når och lite så är ju livet i sig också. oändligt med möjligheter, händelser, känslostormar och oanade förhoppningar. det handlar om att luta sig tillbaka, som i en segelbåt och njuta och inte göra det svårare än så. saker kommer till en, det tror jag på. universums makt. min makt är att ta hand om det jag har på resan, vänskaperna, stödet, kärleken till mig själv och kanske då och då har jag modet att själv styra båten. och, modigaste av allt: att sätta ankar, ta en paus och andas ut ett tag.

sedan fortsätter jag samla möjligheter och erfarenheter igen. för lite så är ju livet.

här om dagen när jag inte hade något hemma så svepte jag ihop denna lilla godsak till frukost. svarta vinbär som varit i frysen i ett dygn + en och en halv banan + lite vaniljpulver blev en smoothie som gärna förtärs med ett hav av pumpafrön. allt ur en ny skål från lagerhaus. kuddarna ovan är också från lagerhaus. tycker om det blåa lite extra just nu. det matchar liksom med sommarlivet mitt. det som mest består av havsvindar och svartvinbärsfläckar. 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 

kärlek,
Hannah

blå himmel.

blå himmel.

för du är för lat och slapp och du borde göra annat.