blå himmel.

blå himmel.

MIDSOMMAR.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 

fick en sådan himla fin girlpower från min midsommar. tycker så mycket om när en kan samla ett gäng favoriter som inte all tidigare känner varandra och få en sådan otroligt härlig stämning. från eftermiddag till sen kväll hänge vi på ribban i malmö med bad, god veganmat och kloka samtal. åh. alltså. aldrig har en midsommar känts så enkel, kravlös och alldeles underbar förut. och vädret hallå? magiskt. lite såhär såg det ut:

titta så härligt! med turning torso i bakgrunden och ett blått och mycket lockande hav. att bada är bland det bästa jag vet, särskilt under blå himmel. 

alla hade med sig lite småplock och det blev ett himmelskt fint knytkalas! ugnsrostad pumpa och sötpotatis, morotskaka, knäcke, vegan-smör, ärtpesto, hallon, marinerad tofu, picklade morötter, raw-bollar, sallad et cetera, et cetera. allt var veganskt och det var just ett utav våra många bra samtalsämnen för dagen. i timmar pratade vi om veganism, feminism, om kärlek och sexualitet, om ensamhet och ångest. favvoämnen!

när solen började gå ner gick vi sagta hem genom malmös gator. blev lite kär i malmö just där och då. i hur solen kysste havet och hur himlen färgades rosa. i att åka tåg hemåt genom den svala natten och hur det smygande regnet bara kändes som en fin melodi till en text - om texten var min midsommar. en kan liksom inte bli annat än poetisk när en hänger med så fantastiska och inspirerande favoriter en hel dag under blå himmel och midsommar-sol.

♀ ♀ ♀

sedan midsommar har jag så smått mått mycket bättre i vad som är och har varit en lite deppigare period i mitt liv. jag har mycket ångest och det ganska ofta men kommit på att det hjälper att umgås med folk och hålla mig sysselsatt med utflykter och små projekt hela tiden. i söndags kom en fin hit och vi spenderade hela dagen ihop och i måndags träffade jag morfar och mormor och sedan dess har jag jobbat på fiket som jag älskar så.

nåväl. det var min midsommar. och på tal om det, mamma berättade att fantastiska jessica gedin hade sagt i någon podd att hon hatar midsommar och därför tänkte spendera den genom att sitta inne och sura. tyckte jag både var roligt och charmigt.  

. . . . . . . . . . . . . . . 

kärlek,
Hannah

morgnar i mindfulnes och moln.

morgnar i mindfulnes och moln.

havsvindar och svartvinbärsfläckar.

havsvindar och svartvinbärsfläckar.