nektarin.

en låt för dagen: norah jones - sunrise. 

när det är sommar är det grötpaus och fint är väl det när en som jag älskar soyghurt med granola + mandlar + lite ektra kokos + bästa sommarfrukten. nektarin är dessutom ett så djävulskt fint ord tycker jag. n-e-k-t-a-r-i-n. kanske döper något litet gulligt barn eller en busig kattunge till det någon dag. 

hon skriver att det låter som om jag lever ganska drömmigt här och det gör jag. svänger inom myrorna, köper en fem-kroners-vas och plockar en bukett vildvuxna blommor och ormbunkar på vägen hem. hänger tvätt till tonerna av fågelkvitter och när jag - i sängen - skriver dagbok om kvällarna stannar jag ibland upp och tittar ut över havet. kan se det från alla håll här. börjar dagen med en löptur och ett morgondopp och bakar bröd. det här är motsatsen till svettiga gator och höghus, storstadsvibbrationer och sena, dansanta nätter. och det passar mig. det passar mig något oändligt när jag bearbetar svårtigheter och mår lite sådär som jag gör idag. i dag ska jag köpa glass efter jobbet och plantera en basilika i ny kruka.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

kärlek,
Hannah

och jag säger att nej, jag vet inte heller vad som kommer hända nu, men vi får se, vi får ta chansen och hoppas.

och jag säger att nej, jag vet inte heller vad som kommer hända nu, men vi får se, vi får ta chansen och hoppas.

allt det bästa har ju inte hänt än.