det kändes fint att få dyka in i ett tidigt 1900-tal där en bukett aprilvioler var det finaste sättet att visa sin kärlek på.

min egen ask 

. . . . . . . . . . . . . . . . 

vet du? hos novellix finns det nu en ask att köpa med mina fyra favoriter från deras magiska kollektion noveller! så pirrigt, visst? tänkte vi skulle kika lite på vilka noveller som finns med i asken och varför jag just valde dem. på grund av lite teknikstrul kom detta inlägg upp en dag försent men tänker att ni kanske kan förlåta mig för det. haft en väldigt konstig, älskvärd, tung och somrigt svår dag idag förövrigt. värst vad min själ inte kan sluta skapa kaos. 

åh. nåväl. nu till det roliga! här kommer mina fyra novellix-favoriter:

var du lycklig farmor? av malou von sivers | jag fann denna ljuvliga lilla novell så himla gripande och vacker, trots sitt något enkelt språk. det bevisar att det ibland inte krävs svindlande ord för att fånga en läsare, utan snarare som här en spännande och fin historia, kan räcka långt nog. 

omsorgen av susanna alakoski | lite som den bästa faktaboken jag läst. pernilla som jobbar inom äldrevården berättar i om sin vardag. den är lätt att läsa och flyga sig igenom, samtidigt som den är så gripande. en blir alldeles öm i hjärtat till stundom. fick mig verkligen att respektera och imponeras utav de som jobbar inom vården idag. slitsamt. plus i kanten för att susanna alakoski skriver så ljuvligt dessutom. 

en utflykt av ida jessen | fängslande saga om en relation som brister beskriver precis hur orimligt livet kan te sig ibland. kändes somrig och svår i sin berättelse men i läsningen flöt jag fram och älskade varje sekund då jag fick ta del av ida jessens historia. åh!

aprilviolerna av hjalmar söderberg | kändes så fint att få dyka in i ett tidigt 1900-tal där en bukett aprilvioler var det finaste sättet att visa sin kärlek för ens käresta. som en ljuvlig liten resa tillbaka till historien, ett fascinerande språk, vackra ordval och snopna vardagshändelser. läs!

vet ni vad som skulle göra mig så förträffligt glad? om du skulle vilja köpa min ask noveller! kanske till dig själv, till en vän eller någon annan du tycker om! själv ska jag köpa en ask och ge till farmor. tror hon kommer tycka om massor. klicka här för att beställa! 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 

kärlek,
Hannah

mina känslor samlas i en ask och några gånger då och då exploderar jag.

mina känslor samlas i en ask och några gånger då och då exploderar jag.

om höstplaner och någon att rå om.

om höstplaner och någon att rå om.