rabarber + mjukt gräs + annons.

rabarber + mjukt gräs + annons.

om en vecka
. . .

varelser, it's me again. en vecka ungefär genom mobiltelefonen tänkte jag bjuda på idag. har förresten kommit på en grej när det gäller instagram då jag insett att jag som person gärna uppskattar att slå mig ner, kanske luta huvudet mot någon kudde i hängmattan och samla energi efter åtta timmars jobb med instagrams ljuva flöde av de konton jag själv valt. jag brukar prata om att en inte ska följa så fasligt många på instagram och än står jag kvar vid det faktum att det är en risky business att låta för många intryck mata en med budskap. men vad jag har märkt är att i den där stunden, den vilsamma i hängmattan, om jag följer få är flödet litet och då går jag istället över till "upptäck-sidan". och det är där det farliga finns, kropparna jag tror är mina ideal, exempelvis. så, nu följer jag lite fler igen men än är alla konton noga utvalda. för en ska inte tro att det inte påvärkar en. åh. nej. 

hur som haver hoppas jag att mitt feed är ett sådant som får dig att må bra, bli lite inspirerad kanske. ovan: den första soliga eftermiddagen då jag och jenny slutade tidigt och for till stugan för ett dopp och ett frukt-kalas på en filt i trädgården. lite senare gjorde vi oss fina och åkte till rotundan för att se negativt ja spela. de var så himla bra och härliga, så impad över min kollega/kompis och hans närvaro på scen. de såg ut att ha så jäkla roligt dessutom. det var så fint. så drack vi fläder och hallonsaft och blev kyssta av en solnedgång. kände mig lycklig. 

en bild på mig. ser ut så. ser ut så varje dag. ibland tycker jag om och ibland vill jag gräva ner huvudet i sanden som en struts. gömmas. andra bilden visar en förmiddag då jag och hj for till stranden för att doppa våra hår i saltvatten, äta vattenmelon och diskutera kreativitet och skapande. 

en morgon åt jag en smoothie (plus macka plus té etc. men allt kommer inte med på bild och det är också något en ska komma i håg, att den där fyrkanten visar inte allt som är) gjord på mango, banan och avocado samt supergreens från helhetshälsa. slurp sa det bara. här är ett recept. samma dag gick jag en lång promenad längs havet med värvet i öronen. det är min absolut bästa podd ljust nu. med tex roy fares, jonatan johansson, rebecca och fiona och annika norlin.

alla veckor har en lördag och min lediga dag till ära åkte jag till varberg för att träffa fanny. varberg var eminent eftersom det lägger precis mitt emellan oss, gbg och halmstad. vi pratade om sånt som hänt och känts åt sushi och glass till efterrätt. smakade tofulines tre-smaker och hade chokladsås på. i mjölkfri + glutenfri strut dessutom. vegan-strut för första gången! åh. så mycket barndomsnostalgi över det. yum.

rabarber från trädgården som senare blev till paj på rotundan. så himla gottigt. älskar trädgården våran. mjuka gräset. tycker så mycket om att ligga i hängmattan och se ljuset sippra in mellan ekens blad samtidigt som jag filosoferar över allt det där svåra. som kärleken, framtiden, hoppet och livet typ.

veckans festligaste var nog att hey elbow gästade rotundan och var så himla himla magiska. och så åkte jag en snabbis till malmö för att kika på en lägenhet som jag tyvärr inte fick. men däremot fick jag träffa kajsa och vi fikade på raw food house och sedan åkte jag tillbaka till halmstad och drack öl i en park hela kvällen. så, det var ungefär min vecka. mått sådär men ändå varit med om så himla mycket fint. sådant en minns.

sparar i en ask i bröstet.

✎ en liten annons:
jag är på jakt efter en lägenhet i malmö till hösten. en 1a-2a gärna, att hyra eller köpa. kan flytta in när som! vet någon något som är fint och ligger bra till så snälla hojta. skriv här eller maila på hannahellenjosefin@gmail.com 

. . . 

kärlek,
Hannah

svarta sommaren.

svarta sommaren.

mina känslor samlas i en ask och några gånger då och då exploderar jag.

mina känslor samlas i en ask och några gånger då och då exploderar jag.