cyberkärlek och ett dylan-album från sextiotre.

cyberkärlek och ett dylan-album från sextiotre.

lite gammalt och lite nytt
. . .

kompisar, finingar, fantastiska varelser därute i cyber-rymden som gör mig så otroligt glad var gång ni lämnar avtryck i mitt kommentarsfält. jag tror inte ni förstår hur märkligt mitt självförtroende kan vara ibland; jag smakar på era ord som om det vore sommarens första jordgubbar eller höstens första kantareller och njuter så mycket att jag kan leva på det i dagars dagars dagar. tack för det. här kommer lite gammalt och nytt till er:

✎ jag har skaffat twitter! japp, för det är nämligen så att jag tycker twitter är knäppt svårt och därav ser det som en ypperlig övning i mitt skrivande. vet inte ens hur det ska gå till på twitter egentligen, ska en skriva om vad en "har gjort idag" eller om politik och viktigheter, små korta dikter, låttexter eller vad? kanske finns det inga regler, och hur som haver brukar jag ju inte följa regler ändå. förträffligt vore det i alla fall om du vill följa mig! så kan jag följa dig tillbaka? jag vet nämligen inte riktigt vem det är tänkt att en ska följa där? kändisar? kompisar? coola företag med coola loggor? för nuvarande följer jag i alla fall tove jansson, men det är en självklarhet. följ mig som @dudeellen.

ångestpodden är en bra podcast! särskilt avsnitten om social fobi, den med emma igelström och generaliserat ångestsyndrom med lizette. 

✎ min vän teo har ett band som heter teorin (älskar vad fyndigt!) och de har nyligen släppt två låtar på spotify som gör en på extremt bra humör. in och lyssna på "drömmen" och "på låtsas", bra festmusik, springmusik, och pepp-på-en-ny-dag musik! 

✎ agnes som har bloggen cashew kitchen (som jag ääälskar) har skrivit ett så himla inspirerande, vackert och känsloväckande inlägg om att finna rätt i tillvaron. jag själv skrev en jättelång kommentar till inlägget som lika gärna skulle kunna bli ett inlägg här, men istället kan en ju scrolla ner och kika hos henne. hur som haver så tycker jag bestämt att du ska läsa, och också gärna dela dina tankar om ämnet! klicka här.

✎ och så lite gammalt: min facebook-sida som en gärna får följa, ett bob dylan-album från 1963 som jag älskar samt inlägget där elsa delar med sig av sina 60 bästa inredningstips som jag nu lusläser inför min kommande flytt. iih. + så har jag ny design också, nygammalt! vad tycks?

. . .
 

kärlek, 
Hannah

en svettig vardag.

en svettig vardag.

slutet vs. saknaden