en månad till knuten.

en månad till knuten.

en låt för kvällen: kozmic blues - janis joplin. 

en drömsk plats på st. knut

. . . . . . . . 

ack fina varelser, jag vet inte om ni har snappat upp det men jag ska ju flytta snart! jo, i början av november flyttar jag in i min första alldeles egna lägenhet som jag har KÖPT (känns så vuxet oj). den ligger på st. knut i malmö och är den finaste jag sett ungefär. och med detta köp kommer även en annan sak jag älskar och det är ju att inreda. alla dessa timmar på pinterest gör sig äntligen värda, nu när jag verkligen måste fundera ut hur jag vill ha det, köpa möbler och så vidare innan det är dags att flytta in. så här kommer ett inlägg med tankar och ideer jag har inför flytten. iihh så roligt!! 

låt oss börja med köket! på bild ett ser ni ett bord jag gärna önskar. en stor och maffig bordsskiva vill jag ha, gärna lite sliten med charmiga fläckar av vit målarfärg, och ljust trä ska det bestämt vara. jag inreder ju gärna med murriga färger så då tycker jag det passar sig bättre med ljusare bakgrund, så att säga. andra saker jag önskar i köket är vaser, växter, en grön stol som sticker ut bland de andra, gärna blandade stol-typerna.

tycker det här är ett ypperligt festligt sätt att samla förvaring på. en hel-vägg med hyllor! och underst tycker jag det är fint med gamla äppellådor 

sovrummet då? jo jag vill gärna ha linne, aztek och dova färger i kombination. ett gammalt litet skåp eller en träback ska få agera nattduksbord och ovan det får gärna ett gäng plantor och så gulliga gamla medicin-flaskor härja. en stol i rotting vore festligt att ha bredvid sängen också. 

på något sätt har färgerna grönt och blått letat sig in i mitt inre och fastnat. antar att det är för att det är naturnära färger som jag beslutsamt pinnar gröna och midnatsblå ting om och om igen. men nu när hösten är strax runt hörnet tror jag nyanserna brun, orange, röd och dylikt kommer leta sig in i mapparna. och då får jag väl helt enkelt göra ett nytt, lite mer höst-igare inredningsinlägg! men tills dess undrar jag: vad tycks? tell me!

och följ min på pinterest här: dudeellen.

. . . . . . . . 

kärlek,
Hannah

en vecka ur fyra kanter.

en vecka ur fyra kanter.

en svettig vardag.

en svettig vardag.