en vecka ur fyra kanter.

en vecka ur fyra kanter.

tokigt + roligt + rispigt

. . . . . 

kära vänner. med orden tokigt, roligt och rispigt sammanfattar jag den senaste veckan som varit en mycket ovanlig sådan. varför? jag vet inte riktigt! det bara känns så. som om jag kommer i kläderna lite, i vad som är ett nytt "kapitel i mitt liv". rispigt har det mest varit på grund av ett jobbigt halsont som inte vill ge sig. har liksom tappat rutinerna helt då jag sovit lite för länge, inte kunnat röra på mig som innan etc. och åh vad jag behöver mina rutiner! men icke är det lätt när halsontet vägrar lämna kroppen och om jag ens försöker ge mig ut och springa protesterar kroppen tvärt.

nåväl, serier och säng-mys är inte så dumt det heller. här kommer min sammanfattning utav senaste veckan i form av små fyrkanter. 

varje morgon kokar jag vatten som dricks med citron och ingefära. kanske är det därför jag inte blivit sådär supersjuk ännu? känns bra gör det iaf. boken är en favorit jag nyligen läst ut för andra gången. tänkte berätta mer om den i dagarna. bild två visar vega som jag var kattvakt åt. så gullig. 

att börja vecka på kafé noir med cappu och elin + idha är ju kanske den bästa starten som finns. vykort två visar en hannah som inte riktigt är glad i den halvdana febern som vägrar lämna kroppen. så kanske var jag lite utpumpad och sliten efter en intensiv timma hos kuratorn.

veckans ensamfika aka egentids-fika var på fyn då jag drack latte, läste novell och kurslitteratur och pluggade i några timmar. slurp!

en annan dag bjöd pappa mig på lunch. kajgatan 34 fick ett minus för fula plaststolar men plus för deras alltid så himla goda vegansallad. så har jag varit på butik fabrik, som vanligt. hälsat på mina kompisar och spanat in deras nya fina grejer. massa möbler ha de nu också! missa ej!

så blev det helg och lördag och klara och jag hade hemma-fika. vindruvor, chokladboll och två koppar kaffe senare var vi i full pepp inför kvällen då vi skulle på gatufestival på norra grängesbergsgatan. vi mötte upp en himla massa vänner på far i hatten och äventyrade sedan ihop till festivalen där det dracks öl dansades och minglades under septemberhimmeln för att senare somna fnittrig och fjompig med klara. 

allt som allt en ypperligt fin vecka. och nu har nästa redan börjat och det vankas göteborgsäventyr, att fylla tjugotvå och nya avsnitt av modern family på netflix (hurra, hurra, hurra). kommer bli en himla fin en, tror jag bestämt. vad ser du fram emot? är det höst i ditt bröst? tell me!

. . . . . 

kärlek,
Hannah

en liten novell om saknad, lou reed och hjärtklappningar.

en liten novell om saknad, lou reed och hjärtklappningar.

en månad till knuten.

en månad till knuten.