ett nytt år.

ett nytt år.

en låt för dagen: heart of gold - neil young.

gott nytt år

. . . . . 

kära varelser! jag vill bara kika in och säga att det var helt magiskt att börja året med era fina kommentarer i gårdagens inlägg som första läsning. det gör mig så glad att ni finns och delar era tankar med mig, och att ni uppskattar när jag berättar om det som känns. även om det är väldigt mörkt. tack så väldans för det!

eftersom jag avstår från alkohol + somnat i hyfsad tid vaknade jag upp himla välmående och - faktiskt - glad bredvid syster min som dök upp efter tolvslaget, och spenderade natten hos mig. hittills har vi gått långpromenad i ett regnigt malmö; nobeltorget och folkets park med sina spår efter fyrverkerierna, pastellhusen i mitt kvarter, tystnaden i sorgenfri och pölarna längs falsterbogatan, vi handlade brunch på coop och dukade upp i mitt köksbord. 

chocolate-blackberry-smoothiebowl + jordnötssmörsmackor + te och apelsinskivor. en ypperlig frukost såhär på årets första dag. och det känns som en bra dag. 

mina tankar kring det nya året kretsar inte så värst mycket kring mål. det är skönt att bara glida in i det nya året utan att behöva kavla upp ärmarna såhär första dagen för att ta tag med en massa nya planer, viljor och to-do's. vi har pratat om kvällsrutiner och nya hobbys. min syster ska börja dansa balett och jag ska fortsätta bli alldeles lerig i skogarna efter timmar på min mountainbike. jag tänker läsa en halvtimma innan jag går till sängs och byta lite kost-vanor för magens skull.

lite så tänker jag. annars ska jag fortsätta att göra mitt bästa för att fina glädje och lycka igen. jag tror bestämt att detta året kommer innebära många förändringar som alla kommer vara givande och till det bättre. det känns i hela kroppen som att 2017 blir ett bättre år. hoppfull. 

vad tror du? har du några löften eller nyårsmål? berätta!
och ha en jättefin söndag nu hörrni. glöm inte att perfektion är en åsikt, och att det är ditt sätt att se på saker som leder till lycka - inte perfekta dagar och nyårsmål i sig. 

kärlek! 

om året som gått.

om året som gått.

sanningen om tjugosexton.

sanningen om tjugosexton.