fyra boktips och en serie.

fyra boktips och en serie.

på att-läsa-listan

. . . . . . . 

hej fina varelser! det är torsdag och himlen är blå och jag funderar faktiskt på att ta en ledig dag och bege mig ut i detta plötsliga pang-väder. tänkte gå på jakt efter lite inredningsprylar till hallen min som jag är så tokigt trött på, om två veckor kommer min morfar och mormor på besök från halmstad och det vore ju så härligt att ha fixat klart läggan något sånär tills dess. och mitt största problem är alltså hallen som just nu bara är tom och tråkig.

men nu ska det inte prata om så mycket inredning som om böcker! i julklapp fick jag nämligen en hel hög fantastiska böcker som jag längtar så så så efter att läsa! vi tar oss en titt.

den mest grafiskt stilrena boken är den här av bodil malmsten. 

tre utav böckerna jag fick är av bodil malmsten. hon är en fantastisk författare som verkligen inspirerar mig med sitt språk, så det är inte ett dugg konstigt hur glad jag blev för dessa tre! 

det är fortfarande ingen ordning på mina pappersista boken från finistere och för att lämna ett röstmedelande tryck fyrkant och så fick jag den hyllade och ombloggade det är natten av karolina ramqvist.

längtar något kolosalt efter att få läsa denna!

fyra fantastiska julklappar alltså. vet ju redan att alla är fantastiska böcker så där har ni ett gäng himla bra tips!

har du kanske läst någon av ovanstående? vad tyckte du om den?

vill tipsa om något annat också! igår såg jag alla avsnitt av svt:s juicebaren som jag verkligen gillade! tips nummer två alltså. nej, nu går jag nog ut i det fina vädret en liten stund.

kärlek!

om naturgodis, citronvatten och vintern.

om naturgodis, citronvatten och vintern.

om körsbärsblommor, snöfall och kämparkraft.

om körsbärsblommor, snöfall och kämparkraft.