ingen lärde oss att leva, det kunde varit jag inte du.

ingen lärde oss att leva, det kunde varit jag inte du.

en låt för dagen: kostym - thomas stenström.

efter en tid i tystnad

hej kära ni! jag har varit lite tyst i några dagar och det har egentligen inte varit med meningen. mest har jag försöka skapa och stanna i bra rutiner, tränat, lagat mycket mer mat och pluggat på diverse kaféer som till exempel fyn ovan. där drack jag årets första kaffe + havremjölk och läste en selma lagerlöf novel varvat med att skriva på vårens stora skrivprojekt!

andra dagar har jag gjort sådant som att hänga i mitt älskade kök, där solen har kommit på besök och jag ha gjort en hel del sallader i min nya skål från lagerhaus som syns ovan!

andra dagar har jag legat på rygg i soffan, läst kurslitteratur och ätit bananpannkakor till lunch! görs på två ägg + en banan och äts med hackade nötter, frysta blåbär och lite kokosmjölk. 

och här har vi en trött med glittrig hannah en fredag och ännu en vy från köket. jag får ganska många frågor om vart mitt köksbord är köpt och då ska jag säga att det är ett blocketfynd, tyvärr. vet inte heller vart det köptes från början, men det gick under sökordet chabby chic för den som vill söka. stolarna är också ett blocketfynd faktiskt!

en annan dag visade jag en bild på min favoritmugg-just-nu i min växande kollektion koppar och muggar och så ännu en glimt av mitt favoritkvarter i malmö. 

för att få en festligare stämning hemma har jag hängt upp en girlang från lagerhaus. och för en vecka sedan gjorde jag riktigt goda och festliga raw-bollar också. yum! 

de flesta dagar äter jag en smoothiebowl till frukost. här gjorde jag en på hallon, banan, avokado, mango och lite kokosmjölk, toppad med blåbär, cashewnötter, sesamfrön, kokosflakes och lite kakao. bild två är från min fönsterkarm ljust nu, där ljus, vaser, magasin och koppar trängs i vanlig ordning. åh. jag börjar verkligen trivas i min lägga nu. den känns så fridfull i sina färger och jag älskar enkelheten. när nästa csn-bidrag kommer tänkte jag satsa på att få i ordning hallen, men tills dess ska jag spara pengarna lite. det kostar ju en del att leva ibland.

bäst i veckan var: att träffa kajsa och fine på fyn och prata, mysa och hänga. det är så fint att få lov att bara var sig själv fastän en är ledsen och trött ibland. det är fin vänskap det.

tyngst i veckan var: i fredags var det begravning för anna-karin. hon har varit som ett solsken för alla oss i släkten, alltid så glad och kramgo och uppskattande. jag tror att hon har det fint i himlen, men ändå gör det ont för det är så många som gråter och saknar här nere på jorden. dagens låt tillägnar jag henne. är så tacksam för all den kärlek hon har givit oss. 

vill skänka tusen kramar till alla vackra själar därute som mailar och kommenterar och berättar om hur ni mår och om hur ni kämpar, för det är verkligen skönt att inte vara ensam.

kärlek!

om bergamot och körsbärsblom.

om bergamot och körsbärsblom.

om grå minimalism, storslagna grötar och ett kattigt lugn.

om grå minimalism, storslagna grötar och ett kattigt lugn.