om bergamot och körsbärsblom.

om bergamot och körsbärsblom.

en låt för dagen: winter - paavla.

om reafynden

. . . . . 

kära varelser! tycker ni inte att januari passerar väldigt fort? plötsligt är det den tjugotredje och snart kommer februari och mars och det är dags att göra sommarplaner. knäppt? jag måste erkänna att jag är mer en vinterperson än en sommar men samtidigt tycker jag att det är ganska skönt hur dagarna går nu. hisnande. jag kommer snabbt in i mina nya rutiner och vanor och det är så himla härligt när något som jag innan fick pusha mig själv till att göra, plötsligt är en vana som jag absolut inte an vara utan! jag mår så himla mycket bättre nu, tack vare det.

men nu ska vi inte prata om vanor, utan om inredning.

det var kanske ett tag sedan nu, men januari-rean pågår faktiskt fortfarande och jag har gjort ett gäng fina fynd som jag vill dela med mig av. först ut är detta ljus från hm home!

doftar så himla gott. bergamot. påminner om citrus och vanilj lite.

 och är i den perfekta rostbruna färgen med gammaldags ettiket. älskar retro-känslan. 

på lagerhaus hittade jag den här fantastiska salladsskålen. 

svart och creme-vit. äskar hur den ser handgjord ut, som keramik. 

och på hm home hittade jag även två vaser för 75 resp 50 kronor. pangpris!

gick direkt till florista (min favoritflorist i malmö) och köpte ett knippe körsbärskvistar som nu har börjat slå ut. hur fint? i den lilla vasen placerade jag en liten kvist eucalyptus. 

jag äskar verkligen inredning ljust nu. slukar både bloggar magasin och instagramkonton om inrednings då jag inte kan få nog av tips och inspiration till att göra mitt hem ännu mer personligt. väldigt avkopplande är det också, och kravlöst då inredning (tycker jag) är  ett värdigt prestationsfritt ämne att grotta ner sig i. eller vad tycker du?

hur är ditt förhållande till inredning? berätta gärna om du har någon särskild inspirationskälla du gärna slukar. ett instagramkonto, en pinterestmapp eller vad som helst! ha en jättefin måndag hörrni!

kärlek!

världens bästa snabbmat.

världens bästa snabbmat.

ingen lärde oss att leva, det kunde varit jag inte du.

ingen lärde oss att leva, det kunde varit jag inte du.