any questions?

any questions?

frågelåda!

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

ja det är väl på tiden, tycker ni inte? idag ligger jag raklång i en fåtölj framför brasan hos mor och far. åkte hit efter en akut-tid hos doktorn i går då mitt skadade knä (trillade av mountainbiken) blivit inflamerat. nu ska jag ligga still i två dagar och sedan sakta börja ta lugna promenader tills antibiotika-kuren är klar. som det kan bli?! så jag tänkte att nu om någonsin är det en ypperlig tid för mig att svara på frågor! så här med öppnar jag frågelådan! fråga hur mycket du vill om precis vad du vill så ska jag tillägna de kommande dagarna med att besvara alltihop!

translation: time for a q&a! if you haven't seen on instagram i've recently hurt my left knee pretty badly and i'm not aloud to walk for the next couple of days. so why not take the time for a q&a? ask whatever you want and i'll dedicate the next couple of days to answer it all. no questions are to weird! 

kärlek!

till stundom ville jag fly till andra världar, kanske länder, kanske himlar, men mest av allt ville jag bara krama om mamma och pappa och så ville jag skriva.

till stundom ville jag fly till andra världar, kanske länder, kanske himlar, men mest av allt ville jag bara krama om mamma och pappa och så ville jag skriva.

världens bästa snabbmat.

världens bästa snabbmat.