om en julklapp.

om en julklapp.

en låt för dagen: dreamer - isbells.

food pharmacy - världens bästa bok

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

hej och hallå fina varelser! nu har tre dagar snart passerat av 2017 och det känns faktiskt jättebra. jag tror på det här året. har precis börjat med nya mediciner och jag märker hur väl de hjälper. jag försöker att inte tänka för djupt på livet just nu, känner inte efter så mycket utan mer kör på och försöker att skratta mycket och underhållas.

det är kanske inte sunt i längden, men på det sättet slipper jag känna mig så ledsen jämt och kan njuta mer utav livet, vardagen och fokusera på plugget. 

nu tänkte jag visa en julklapp jag fick! världens bästa bok kallar jag den, och det är food pharmacy - "en berättelse om tarmfloror, goda bakterier och antiinflamatorisk mat."

en bok med recept, tips och tankar framförallt för den som vill hålla ett stabilt immunförsvar och ha en glad mage! roligt och charmigt språk, en bok som känns kravlös.

kommer bli roligt nu när jag faktiskt lovat mig själv att bli lite mer ordentlig i köket i år, våga laga nya och spännande recept som passar mig och min hälsa bäst!

ett stort plus är ju att denna boken är så väldigt fin också! en ypperlig coffee table book som ska få ligga framme synlig i vardags-hörnan (blir ju inget helt vardagsrum i en etta). food pharmacy finns även som blogg här

utöver detta fick jag bland annat en ny telefon (vilket behövdes eftersom den gamla bara dog jämt), nya sängkläder och lite annat smått och gått. vad fick du i julklapp? berätta!

kärlek!

det är nu alla mina monster kommer till liv.

det är nu alla mina monster kommer till liv.

om året som gått.

om året som gått.