om mitt nya favoritkafé.

om mitt nya favoritkafé.

malmölunch

. . . . . . . . . . 

god dagens fina varelser! idag tänkte jag dela med mig utav ett gäng vykort från gårdagen då jag tog pappa och syster under armen och for till atrium för en lyxig lunch. och då menar jag inte lyxig som dyr, för på fantastiska atrium är priserna väldans behagliga, men det känns lyxigt att vara där i deras fina miljö, och få äta mat gjord på mina bästa råvaror!

vad sägs som grillad macka med sötpotatis, picklad rödlök och sallad till exempel?

eller en sallad på nakenhavre med sötpotatishummus, picklad rödlök, rödkål, sallad, yoghurtbollar, kikärtor och grovt bröd till? hjälp så gott! den som känner mig vet ju att sötpotatis och hummus är mitt livs två bästa grejer. tillsammans blir det ju en himla dröm!

atrium är ett väldigt litet, men likaså väldigt mysigt kafé med små marmorbord och de finaste utav gamla stolar. ligger i slottstaden, på skvadronsgatan 13. 

knäppt gott alltså. efter lunchen åkte vi hem till mig, pappa målade en vägg och jag och syster pluggade och drack té på mitt vardagsrumsgolv. sedan åkte de hem och jag lämnades själv och för första gången på länge kände jag mig inte ensam. mycket tack vare den medicin jag tar så har jag börjat hitta lite livsgnista igen, lite glädje, och massor med energi. och det känns helt underbart. jag finns liksom nu, livet finns. då, jag ville inte att det skulle finnas en morgondag en gårdag någonting alls, nu ser jag allt fler möjligheter och åh, jag hoppas det betyder att livet går åt det bättre nu.

ta hand om er där ute. och tack atrium för en supergod lunch!

kärlek!

grönt.

grönt.

tio rätter att laga i januari.

tio rätter att laga i januari.