grönt.

en låt för kvällen: avril 14th - aphex twin.

en färgklick i januari

. . . . . . . 

hej kära vänner. idag är det lördag och jag har haft en väldigt mysig dag då det bästa av allt kanske ändå var den snö som äntligen kommit till malmö. jag vet, kollektivtrafiken stannar och allt blir kallt och det är lite motigare att ta sig från och till platser men förutom det tycker jag att det här med snö är så extremt himla mysigt och vackert. michaela kom hem till mig vid tolv för en brunch och det passade sig så ypperligt fint innanför vinterrusket!

i kväll ska jag bara var hemma i lägenheten, själv och bo in mig. laga god mat, tända ljus, läsa, kika på något trevligt på svtplay kanske rita. heltenkelt bara vara och umgås med mig själv.

men innan jag börjar kvällen vill jag dela med mig utav en två ting jag tycker extra mycket om just nu. båda två i min favoritfärg. grön!

det första är en smoothie. jag älskar gröna smoothies! görs antingen med rikliga mängder avokado eller bladspenat, men oftast så är det 1-2 msk supergreens* vitaminpulver från helhetshälsa som jag samarbetar med som gör tricket!

* innehåller bland annant vetegräs, spirulina, chlorella och alger. knäppt? ja, men minst lika gott.

min andra favoritgrej är den här koppen! jag hade ju en likadan innan, fast i mörkare grön, men som jag tyvärr råkade tappa i somras. blev så himla himla ledsen! 

men så för några dagar sedan fick jag en ny, i en lite ljusare färg av mamma. älskar den, min absoluta favoritkopp just nu. tycker att en tekopp är världens bästa må-bättre-gåva.

finns att köpa på tehuset java eller house of paladium i lund för den som vill köpa!

mina smoothies toppar jag just nu allra hälst med kokos och björnbär. slurp!  och nu undrar jag om det är någon som har ett förslag på någon bra serie eller kanske en dokumentär jag inte bör missa? gärna något på svtplay då jag inte har netflix eller liknande just nu. 

ha en jättemysig lördagskväll på er.
kärlek!

jag vill inte berätta hur det egentligen är.

jag vill inte berätta hur det egentligen är.

om mitt nya favoritkafé.

om mitt nya favoritkafé.