bowlin'

bowlin'

IMG_7646.jpg

mango + coconut bowl

. . . . . . . . . . 

kära vänner, hur mår ni? här kommer ett litet frukostips. det är bara torsdag men jag kan ändå redan konstatera att detta är veckans favoritfrukost! jag äter ganska varierat, olika frukostar varje dag. särskilt nu då jag är i en extra kreativ period och vill hela tiden experimentera med maten! den här frukosten består bland annat utav de två sakerna jag gillar bäst. 

peanut butter och mango. slup!

IMG_7663.jpg

det är en smoothie bowl! 

IMG_7661.jpg
IMG_7640.jpg

gjord på fryst mango, två små bananer, en halv avokado och en skvätt oatlys ikaffe.

IMG_7646.jpg

toppad med granola, banan, mango, jordnötssmör och massor av kokosflakes.

IMG_7654.jpg

så himla roligt det är att så många av er har deltagit i tävlingen! det gör mig sååååå glad. vinnaren presenteras på söndag, det finns alltså fortfarande tid att vara med i utlottningen om den där jättefina asken agatha christie-noveller. nu ska jag återgå till min lediga förmiddag. min syster anländer alldeles strax till Malmö och då ska vi duka upp brunch här hemma, i mitt älskade lilla kök. det ska bli så väldigt mysigt. tills dess tänker jag skriva lite på en sak som kommer upp här i veckan, så håll utkik efter en något självutlämnande text om sådant som är läskigt.

kärlek!


translation: this weeks favorite breakfast! a smoothie bowl made from banana, avocado, frozen mango and little bit of oatly ikaffe (thick oatmilk). with mango, banana, granola, pepanut butter and lots of coconut flakes on top! yum! hope you all are having a great day so far!

lots of love!

vinterlängtan.

vinterlängtan.

om sådant som är läskigt.

om sådant som är läskigt.