bra dagar + den stora nyheten.

bra dagar + den stora nyheten.

23164286_129683957750751_1620661868550946816_n.jpg

bra dagar går och går.


kära ni! vad jag tycker om att ha den här lilla platsen ändå! en plats för kreativitet, för avlastning, trots att det inte blir alls särskilt frekvent nu för tiden så älskar jag att då och då klicka mig in här och dela med mig av små och stora ting som sker i mitt liv. och det är väl lite det som är tanken med dagens inlägg! jag har framförallt en stor grej jag skulle vilja dela med mig utav! 

häng med!

i våras var det bananpannkakor som gällde, men nu i höst har bananerna fått hamna ovan på pannkakorna istället! här tillsammans med jordnötssmör, kokosflakes och chiafrön. yum!

vardagarna är lite stressigare nu förtiden. men då tycker jag det är lite extra viktigt med vardags-lyxen! såsom att köpa mig en bukett fina snittblommor hos florist, eller att ha det fint hemma. tända ljus och att spela musik på vinylen är typsikt en sådan sak som lyfter vardagen lite!

här är en bild från ett viktigt möte jag hade tillsammans med min framtida kollega elin på fyn här i malö samt en bild på bästa axel som kom och bodde hos mig i en vecka. mys. 

vardagslyx nummer två är dessa fina klockor jag fått från w soicety och nummer tre är mitt kök där jag sitter och jobbar, gärna med en kopp kaffe och kardemummabulle från bageriet bredvid. 

en annan dag åt jag gröt som smakade bättre än vad den såg ut. hör här: karamelliserade äpplen, rostade mandlar och jordnötssmör. slurp!

och så lurade jag hela världen att jag skaffat ring i näsan när jag egentligen bara provade! men är himla sugen på att skaffa mig en liten ring. kanske får bli en nyårspresent till mig själv. vad tycker ni? det var ett litet örhänge jag lyckades böja perfekt till så det gick att låtsasha i näsan. 

okej, nu till den stora hemligheten! nyheten! världens sjukaste grej!

om du bor i malmö kanske du redan känner till fyn, kaféet på bilden ovan. eller så känner du till stället genom mig och min frekventa uppdatering därifrån! hur som haver, lokalen blev till salu och lika fort hajade jag och elin till. nu, några veckor senare är alla papper påskrivna och i januari öppnar vi vårt eget fik! hejdå fyn! och hej jord - frukost, fik & butik

jag ska alltså äntligen, äntligen öppna mitt eget kafé! det känns helt galet. kan inte tro det själv, alla vet ju att det här är min stora dröm. och elins också. och i januari händer det!

frukost hela dagen-koncept, massor av god fika, allting vegansk samt en butik med inredning, design, konst. allt med tanke på miljön, jordnära och minimalistiskt. snälla ni! kom till ,almö och säg hej. följ oss på facebook så kommer ni få all information om öppningsdag och releasefest! 

det var allt för mig idag! hoppas allt är väl och att december kom med mysfaktor för dig med. 

kärlek!

något nytt.

vinterlängtan.

vinterlängtan.