om snöfallet, chokladgröt och en ny kudde.

om snöfallet, chokladgröt och en ny kudde.

en låt för dagen: heart of gold - neil young.

my week through instagram

. . . . . . 

kära vänner. ibland blir det någon dag emellanåt då jag inte bloggar. dessa dagar är oftast sådana fyllda av andra bestyr, som att veckohandla, kanske lämna tillbaka någon tröja i någon butik, åka till lund för att jag har kompisabstinens eller springa på gymmet för jag måste få pausa från min hjärna ett slag. men nu är det tisdag och en ny vecka är kommen och jag har faktiskt ett och annat riktigt roligt blogginlägg som väntar. but first thing's first, nu tar vi förra veckan genom instagram, där jag som vanligt finnes som @dudellen. 

essentiellt för gångna veckan var ju att det snöade och snöade och ville liksom inte sluta snöa! bilden ovan tog jag påväg till en kompisdejt på fyn, mitt absoluta favoritfik i malmö. och när vintern kommer vill magen ha varm mat, så då blev det gröt med banan, blodapelsin och mitt absoluta favorit-snack just nu, pumkärnor. så knaprigt! yum!

jag vet faktiskt inte varför jag ser så sliten ut jämt på mina selfies, men här ovan ville jag väl visa min sminkning, gör progress varje dag tack vare en kunnig syster och facebookgruppen beauty and bullshit som inspirerar. smink är så kreativt, en senare upptäckt för mig! andra bilden är tagen från en kallare dag då musiken värmde. black sabbath och bon iver.

så vart det gröt igen! och vykort två, där är mitt kök som vanligt men den här gången med en ampel i taket. vad ska jag fylla den med tro? kanske ännu en ormbunke?

nu till lite mer decorative tings! jag älskar ljus, har jag sagt det? vill köpa alla väldoftande ljus jag får tag i och ack det är så svårt ibland att hålla i plånboken! tycker ni lika mycket om ljus som jag, ropa hej så ska jag visa mina februari-favoriter. på bild två syns en vit och svart kudde från hm som är mitt nyaste inrednings-köp. kudden bredvid kommer från indiska. 

sist vill jag dela ännu ett gröt-tips! nämligen att koka gröten med kakao. här kan en läsa lite om bästa typen av kakao + hälsofördelar! äter helst denna gröt med bananpengar och kokosflakes. 

hoppas DU får en jättefin vecka. och glad alla hjärtans dag förresten! jag deklarerar denna dag självkärlekens dag och ska därav ge mig ut på stan och köpa mig ett par av mina favoritprodukter från lush. varför? för att jag är fin och bra och älskar mig. såklart.

kärlek!


translation: about this past week through instagram. you can follow me there as @dudeellen. this past week i ate a lot of oatmeal and hanged out in my apartment for most of the time. i have a couple of new candles that smells amazing! if you'd like me to show them in a blogpost, let me know. today it's valentines day and i dedicate this day so be the day of self-love, so i am going to go out now, and buy myself a couple of favourite products from lush! why? because i am kind, and beautiful and good and i love myself. and you should too, love yourself and treat yourself on this day! 

lots of love!

about the perfect date, writing and vegan makeup.

about the perfect date, writing and vegan makeup.

sweet and salty banana oatmeal.

sweet and salty banana oatmeal.