om linnetyger, buskiga ögonbryn och en kaffebar.

om linnetyger, buskiga ögonbryn och en kaffebar.

en låt för dagen: rihannon - fleetwood mac.

sista veckan i januari

. . . . . 

hej kära vänner! innan något annat skrivs här, så tänkte jag bara passa på att säga att jag kommer lägga upp ett inlägg på engelska här någon gång ibland. det kommer kanske vara ett inlägg i månaden max, men så ni vet att den här bloggen aldrig kommer sluta vara på svenska, och jag kommer aldrig sluta skriva ner mina tankar och drömmar här!

glöm ej det. ifall ni oroar er. det kanske ni inte alls gör. men nu vet ni ändå!

här kommer hur som haver den sista veckan i januari genom instagram! som vanligt hängde jag mycket i lägenheten och åt bananpannkakor till lunch. mumma! recept här.

jag har ju inte varit en hejare på smink i mina dagar, som en kanske vet. så jag övar mycket! och här ovan tycker jag att jag lyckades bra - förutom mina helgalna ögonbryn! nåväl, öva öva. bild två är från uggla kaffebar som ligger här på st knut, dit jag gick en dag för att skriva och dricka guldmjölk. gullig vovve träffade jag på där också!

i vanlig ordning bakade jag en omgång raw chokladbollar (gör jag typ varje vecka) som jag sedan bjöd mig själv på i köket i hop med en kopp te. ser ni min nya ampel förresten? har gjort den själv! frågan är bara vad jag ska ha för växt i den? något förslag?

och här kommer ÄNTLIGEN än bild på min säng! bredvid har jag en stringhylla och en fin gammal dörr jag hittade i källaren. vad som inte riktigt syns är att alla mina sängkläder är i linne, vilket är en fin lyx jag verkligen är glad att jag unnat mig. och så en selfie, i vanlig ordning eftersom det känns fin att erbjuda ett ansikte bland alla inredningsbilder.

på lördagen kom mormor och morfar förbi och vi gick en promenad på stan (jag haltade) innan jag fick kramp i knät och behövde komma hem igen. såg ut som ovan, iklädd sidenbyxor från twilfit, en skjorta från monki, dr. matrens samt bomber från monki! 

dagen därpå kom bokklubben på besök och hälsade på! då såg det lite ut som ovan. bjöd på smoothie, rawbollar och apelsinklyftor. gotte gott. vi diskuterade tripprapporter, av tone shunesson som jag kommer berätta mer om i till helgen.

annat som händer i helgen är:

- jag ska ta mina första staplande steg på gymmet sedan skadan. jag tränar på nordic wellness och älskar deras RPM 45 pass, det är ett cykelpass som är dödsjobbigt, men också himla kul. det tror jag dock inte mitt knä klarar av förrän till veckan! 
- ta en kaffe med en vän. saknar att hänga på kafé, det är ju bland det bästa jag vet!
- köpa en ny lampa till hallen, och jag har spanat in den här
- min vän kajsa kommer på besök och vi + klara ska gå på bio, eller muséum kankse. får se! men mysigt ska det bli. gillar att leka turist i min egen stad.

vad ska du göra i helgen? berätta!

kärlek!


translation: the last week of january through instagram. as per usual i ate a fair amount of banana pancakes, took a couple of selfies, made a big batch of raw chocolate balls (click here for recipe) and studied at a coffee shop. one thing that was unusual about this week (despite the fact that i had a painful knee and could barely walk) was that i had my book club over for a brunch! it was lovely. now the weekend has come and i have plans to have coffee with friends, buy a new lamp for my bedside table, go to the gym and try to do a few exercises for my knee and also, my friend kajsa is here and we' hav plans to either go to the movies, or maybe a muséeum. what are you up to this weeekend?

lots of love!

tripprapporter.

tripprapporter.

about wearing pink.

about wearing pink.