fint jag pinnat på sistone.

fint jag pinnat på sistone.

torsdag

. . . . . . . . . . . . . . . 

det är egentligen en alldeles vanlig dag men den känns ändå alldeles särskild. hade jag inte ändrat på saker och ting i morse, så hade jag nog haft en ganska så annorlunda dag. en fylld med stora doser ångest, oro, och nervositet. men istället har jag hunnit med att tvätta, lämna in min gamla dator, köpt födelsedagspresent till en särskild varelse som fyller år snart, och plugga!

vad som egentligen skulle hända i morgon var att jag skulle resa på seminarie i växjö. men eftersom min agorafobi är extra vild och vresig just nu så valde jag att ställa in. har haft orolig sömn hela veckan och känt ångesten som en motvind, men efter beslutet, lättade trycket från bröstet och jag kunde slappna av ordentlig för första gången på hela veckan. som min syster sa: du kan lägga den dagen på viktigare saker som du mår bra av som gör att du kan orka skriva bra skoluppgifter för det är ju ändå viktigare! hon är en klok en, den nära.

så nu fortsätter jag torsdagslugnet med att visa tio saker från pinterest jag tyckt extra mycket om på det senaste. och vi börjar med ett dröm-kök som ser lite ut som ett kafé, tycker ni inte? skulle inte säg nej till en creme-vit smeg-kyl och inte heller till senapsgula linne-kläder. jag vet jag vet, det är ju vår snart. men senapsgult i ljusa rum gör sig fint året om tycker jag!

raw cinnamon roll cake + baddräkten med stort B. nästa gång jag bjuder vänner över ska jag definitivt göra denna gudomligt goda (låter det som) raw cinnamon-chessecake:n. slurp!

och om våren kommer snart så är sommaren inte långt borta! och baddräkten ovan är bland det snyggaste jag sett i baddräckts-väg. perfekt för oss små-bystade varelser!

mer grönt! jag tycker det är så himla fint när man samlar sina växtligheten i grupp såhär. en kan ju låtsas att det gör varandra sällskap, berättar roliga historier och får energi av varandras sällskap! och jag gillar verkligen det där med att endast ha helgröna växter. så fint!

tjocktröja-väder är kanske mitt bästa väder. då det inte riktigt är bara-armar-väder ännu, men just sådär perfekt att en kan gå ut i tjocktröjan. och en tunn ljusbrun polo över en svart långklänning är just precis så jag skulle vilja gå klädd i vår.

och på tal om vår, vilket himla ljus och härligt rum det blir mer mycket vita textiler. och den där Ikea-lampan, den är ju inte så dum, visst?

sist men inte minst. jag har fått en dille på bananbröd och vill prova our food stories recept snarast! glutenfritt, med vanilj och nötter. yum yum yum.

och på bild två, just sådär enkelt tycker jag om att bära smycken. så fint. alla bildkällor hittar ni på min Pinterest, där jag finnas som dudeellenhar du själv en Pinterest? länka gärna nedan! vore så roligt att få kika på era mappar och era favoriter-just-nu.

kärlek!


translation: these are some of the pins I've pinned and loved this past week. you'll find all of the links on my pinterest-page here. what's you're name on Pinterest? comment bellow! it would be so lovely to see what kind of pins you've pinned and loved lately.

lots of love!

coffee-to-go and other cozy things.

coffee-to-go and other cozy things.

rutiner, relationer och annat som gör livet bra.

rutiner, relationer och annat som gör livet bra.