night time routines.

night time routines.

En låt för dagen: Väntar - Slowgold.

kvällar och kvällsturiner.

 

För ett tag sedan gjorde Sandra Beijer en lista på temat natt, och eftersom jag redan skrivit om mina morgonrutiner tänkte jag att den här lite kan beskriva mina kvälls-rutiner! Fick ju frågan om jag kunde prata mer om rutiner i frågeinlägget. Så här kommer ett litet inlägg om mina kvällar och kvällsrutiner! Happy friday to you all!

När går du och lägger dig på kvällen?

Strax efter klockan tio allt som oftast, då har mina tabletter jag tar (vi behöver inte prata om vilka) dragit ner mina ögonlock nästan så djupt att jag inte orkar hålla dem uppe, och hinner precis med mina kvällsrutiner innan jag slocknar. 

Vad är det sista du gör på kvällarna?

Kissar, släcker lampan, smörjer in kroppen mindfully med hudlotion, läpparna med lypsyl och tar en sista klunk vatten från det glas som alltid, alltid ska stå där vid min sida. Och allra sist dagdrömmer jag om något fint tills jag somnar. 

Hur lång tid spenderar du i badrummet varje kväll?

Kanske tio minuter, något sådant. Tvättar bort sminket och smörjer in ansiktet, antingen med en nattkräm eller kokosolja. Och så borstar jag ju tänderna såklart. Duscha gör jag efter träningen, och innan jag äter min kvällsmat / middag. Det blir sällan lång-duschar här hemma eftersom min dusch är så väldans, väldans liten. 

Är kvällsfika viktigt?

Äter middag så pass sent nuförtiden att det nästan blir som kvällsfika. Men älskar att norpa en chokladbit efter maten om det finns hemma. Ibland dricker jag en kopp té, helst bara varmt vatten med citron och ingefära, vill inte riskera att bli pigg!

Är du kvällstrött?

Jag blir det av medicinen jag äter. Och älskar det. Tycker det är så himla härligt att verkligen känna mig trött-trött när jag kryper ner under mina två (yes, jag är en sådan där jättefrusen varelse) täcken. 

Vad har du för kvällsrutin?

Först spanar jag igenom dagens instagram-feed samt storys, därefter skriver jag dagbok och sedan besöker jag badrummet, smörjer in huden, och släcker lampan. Dagbok är det bästa, då får jag verkligen ur mig alla de där tankarna som legat i bakhuvudet och småkokat hela dagen. Som om det vore en gryta är det på kvällen, när jag skriver dagbok, lyfter på locket och ser vad som finns däri. Vissa nätter skriver jag flera sidor då jag har så mycket att bearbeta.

Hur ser en perfekt kvällsstund ut?

Ligga i en soffa med benen över någon annans och se på en serie i hop. Inte svårare en så. Många dagar gör jag det där själv, men visst är det särskilt gosigt med sällskap, allt!

Hur går du klädd på kvällen?

Pyjamasbyxor och tshirt. Älskar verkligen pyjamasbyxor, så mjuka, så tunna. Särskilt mina svarta i siden är favoriter. Ibland även raggsockor, och en stor stickad tröja. 

16465782_1261966810506914_6918712153692176384_n.jpg

Vad är det bästa med kvällen?

Dagboken, och att få sova. Ibland kan jag längta efter sängen en hel dag. Tror det är för att jag är så frusen jämt nu. I sängen ligger jag under dubbla täcken och det är som om världens mjukaste famn omfamnar mig tio timmar i sträck. Love it! Och att skriva dagbok är som sagt mitt sätt att bearbeta dagens händelser på, att få grubbla i text och skriva listor är himla meditativt dessutom.

Ps. Vad tycker ni om när jag använder mig av versaler? Brukar annars bara skriva med små bokstäver men sedan en filur klagade på det har jag tänkt att prova med att inkludera versaler - fastän det här med att bara skriva med gemener känns lite som min grej! Vad sägs? Spelar det någon roll? Känns det "skönare" att läsa såhär? 

kärlek!

☁ Click here to find my calming and unwinding evening playlist. 


translation: a list about my night time routines. they aren't any special really, but it was a fun list to make since I already mad a post about my mornings. if you have any question about my night time routines, you can ask me on Instagram. I love to get messages from you guys!

lots of love!

om håret.

om håret.

det stora inlägget om ätstörningar.

det stora inlägget om ätstörningar.