about dealing with anxiety, my new hair and spring flowers.

about dealing with anxiety, my new hair and spring flowers.

en låt för dagen: under your spell - desire.

17125845_1105837172879009_5764180710659194880_n.jpg

en ny vecka

Kära hjärtan! Jag är inne i en liten svacka och det är faktiskt också därför det blir så stora gap mellan varje inlägg nu förtiden. Vaknar varje morgon med någon olustig känsla i kroppen som det sedan tar hela dagen att hämta sig från. Jag tror att det beror på stress, för visst känner jag mig stressad allt. Och inte på grund av skolan utan mer pga personliga orsaker, så som de krav jag har på mig själv och hur mycket min puls faktiskt höjs av alla smutsiga hörn i lägenheten som jag bara inte har tid att städa just nu.

Nåväl, den här veckan ska det bestämt bli ändring på det där. Harmoni, lugn och självkärlek, tillåtelse att vara skör, svag och o-perfekt. Ungefär det vill jag fokusera på den här veckan.

Här kommer den senaste tiden genom Instagram: @dudeellen heter jag där!

Dimmiga dagar då jag valsat omkring i svart som vanligt. Min pappa brukar kalla mig ninja, det kanske jag har berättat om? Hur som haver gillar jag det skarpt! Vem vill liksom inte gå omkring och se lite halvfärdig ut? Fast jag är nog inte någon man blir rädd för precis. 

Så har jag ju berättat för er om mina morgonrutiner tillsammans med Helhetshälsa.

Och om mina hår-vanor samt mina bästa produkter från lush.  Och min kära soffa får illustrera veckans trötthet. Kanske att det är vårvemodet som svept in, förändringen, att det är det som får kroppen att känna sig alldeles matt och olustig, som om det är så tydligt att det är en ny tid nu, en tid jag inte vet någonting om. Än. 

På hörnet vis S:t knuts torg har jag mött upp Fine och tillsammans gick vi i fredags till Mineral för en middag och därefter till Babel där vi såg Slowgold som är bland det absolut bästa jag vet i musikväg. Vykort två visar ett mellis jag gillar med favoritfrukten kiwi as per usual. 

Den senaste veckan har jag vaknat till solkatter dansandes på min vardagsrumsvägg. Och till mini-lunch har jag lite då och då ätit bananpannkakor aka världens bästa snabbmat.

Pluggar gör jag helst på FYN, om inte hemma där jag på sistone sörplat te ur min nya kopp från Lagerhaus. Den butiken är livsfarlig, finns alltid något jag vill köpa därinne! 

En annan kopp är den här, från Shål keramik. I förra veckan tog jag en sväng förbi Floreras och köpte mig en ny minimalistisk blombukett till köksbordet. Som matchade koppen! 

Och här har vi en före-bild! Ja, för förra veckan var faktisk dagen med stort D för jag gick till frissan två gånger och kom hem med både ny hårfärg och längd!

Se där! Väldigt nöjd måste jag säga. Tack Pachamamas för detta fina! Vykort två är ett tips för alla fellow minimalister, eller intryckskänsliga. Vänd på böckerna! Himla snyggt och ger intrycket av en lugnare atmosfär. Lite klurigt om du letar efter en viss bok men det är det värt.

Veckans sämsta:

- Massa ångest av mycket folk på stan.
- Rädslan att göra mina älskade besvikna när jag tackar ner till saker.
- Att allt damm och smuts syns så tydligt nu i vårsolen. 

Veckans bästa:

- Nytt hår!
- Att stå två meter ifrån Amanda Werne / Slowgold på spelningen i fredags. 
- Kaffe på uteservering med en saknad vän. Sol och bara armar. 

Vad har varit det bästa resp. sämsta med din vecka? Tell me!
 

Kärlek!


Translation: My week through Instagram! Best thing that happened were to see Slowgold live at Babel, to sitt outside when having coffee with a missed friend, and the fact that I finally dyed and cut my hair! Worst wore my anxiety attacks due to agoraphobia. It's rough, and I have to say no to so many things now days because of the fear. It's not like I allow it to take over me, it's just that I see too much of a struggle to travel, for example, in comparison to stay home where I actually can relax and still have a good time with friends without feeling seasick. 

What's the worst/best thing that happened to you this past week? Tell me!

Lots of love!

ett mini inlägg om självkänsla och identitet.

ett mini inlägg om självkänsla och identitet.

något jag skrev i söndags.

något jag skrev i söndags.