sju saker jag vill ha på mig i vår.

sju saker jag vill ha på mig i vår.

En låt för dagen: Everywhere - Fleetwood Mac.

e5f710b125a2db84b24d0405ddacfa1f.jpg

vårklädd

Kära vänner. Nu känns det ju nästans om vår, tycker ni inte? Körbärsblommor och snödroppar täcker mitt kvarters alla innergårdar och de flesta har, om så bara tillfälligt lämnat sina mössor och vantar och halsdukar hemma. Som om solen säger, nej ropar; på med vårskorna och det ljusa läppstiftet - nu är det vår! Men min lilla garderob är tyvärr svart som sot och de flesta plagg är dessutom utslitna. Jag börjar se mig om efter vårnytt och tänkte därför dela med mig utav mina största vår-cravings just nu: 

translation: let's look at seven things that I want to wear this spring!

1. (Bild högst upp i inlägget! Momjeans, alltså högmidjade, lite större Levis 501:or. Och mina nya addidas gazelle i silvergrått, ska visa upp dem i ett inlägg snart.

2. T-shirts från sjuttiotalet. Så väldigt snyggt i hop med ett par mom-jeans eller jeanskjol. Finns fina bland annat hos Barefoot babes apparel

Seventies t-shirts, will ware mine together with a pair of mom jeans. Can be found at Barefoot babes apparel among others!

3. Mörkblått med vita ränder. Så himla snyggt att ha på benen till vad som helst egentligen. Dessa från monki ska jag prova närnäst jag har tid!

4. Monki har även en rosa jeansjacka. I manchester skulle även gå bra. Det är något med att ha en stor rosa jacka i vintage-stil som känns så himla mycket power! Skulle vilja ge en jacka till alla mina tjejkompisar och promenera runt som om vi ägde världen. Tänk Pink Ladies.

Darkblue pants with stripes and a pink jacket yes oh yes. That's spring to me!

5. Och när värmen kommer på riktigt och det är dags att ta de första havsdoppen. Ja, då vill jag ha en röd bikini. Finns fina bland annat hos boys + arrows.

A red bikini. That's what I want for this years first swim!

6. När smycken ser såhär handgjorda ut, ja det är då de är som finast tycker jag! I silver som i guld, vill bestämt bära små konstverk i mina öron i vår!

Handmade jewelry. In silver or gold, earings or rings, I just want to wear little art pieces om me all day every day!

7. Beyond retro-babe! Sedan min visit på beyond retro som jag skrev om i frögående inlägg har jag blivit helt upp över öronen förälskad i vintage-klänningar som de ovan. Sextio-sjuttiotal som nittiotals grunge. Småblommigt och handsytt är vad jag vill bära i vår!

Vad vill du bära i vår? Tell me! Kanske något av stilarna ovan?

Kärlek!

Dresses from Beyond retro! I want to be a vintage-babe wearing dresses from the 60s, 70s and 90's grunge. My oh my. Hope you liked this post! Please comment if you do! 

Lots of love"

green superfood smoothie.

green superfood smoothie.

ett mini inlägg om självkänsla och identitet.

ett mini inlägg om självkänsla och identitet.