tävling med novellix - AVSLUTAD!

tävling med novellix - AVSLUTAD!

En låt för dagen: Fleetwood mac - Seven Wonders.

tävling - avslutad!

Glad april vänner! Nu kan vi väl ändå säga att det är vår? Tycker ni inte? Det tar alltid lite tid för mig att vänja mig vid våren. Så är det varje år. När andra hurrar över krokusar och tunna jackor går jag omkring med vemod och kisande ögon och kan liksom inte riktigt bestämma mig för om det är härligt eller besvärligt att solen skiner! Men nu! Åh! Våren känns bra i mig, och det tänker jag bestämt fira. Det är tävlingsdags! Och det här är nog den största tävlingen jag någonsin haft här på blogga. Det är i samarbete med Novellix, som ni ju vet att jag älskar!

Innan jag presenterar tävlingen, vill jag först visa vad för fina ting jag fått från Novellix webbshop det senaste. Först och kanske även främst är den här urfina trälådan ovan. Den fullkomligt ropar nej skriker vintage! Och bäst av allt är att alla mina noveller nu har en och samma plats att bo på, där jag kan bläddra fram mina favoriter, snabbt och enkelt. 

Min senaste novell är den här, av Kristoffer folkhammar. Ljuvligt omslag.

Smyger in ett par kaktusar i inlägget också. Köpte på oasen här i Malmö. Gulliga!

En annan ny novell i min samling är den här. Är så himla spänd på att läsa!!

Nej nu är det tävlingsdags! 

Vinn en egen ask noveller! - AVSLUTAD

I sammarbete med Novellix har jag den äran att kora tre lyckliga vinnare som kommer få en ask noveller vardera! Kanske som en påskpresent till en vän eller varför inte till dig själv? 

Såhär gör du för att vara med och tävla:
- Svara på frågan nedan i en kommentar, eller maila mig på hannahellenjosefin@gmail.com
- Om du kommenterar, inkludera även ditt namn + mail så jag kan kontakta dig.
- Tävlingen avslutas på söndag, den andra april!

Fråga: Vart läser du någonstans? - AVSLUTAD

Nu när våren är här, vart tar du med din bok och läser någonstans? På balkongen, i sängen med ett öppet fönster, i hängmattan hos din mormor eller på skolgårdens finaste bänk? Berätta! kanske i form av en dikt, en kort berättelse - du får berätta hur du vill!

Tävlingen avslutas som sagt på söndag. Och vill du vara anonym kan du maila ditt svar på: hannahellenjosefin@gmail.com

Tre vinnare dras, och jag kommer kontakta er via mail samt presentera vinnaren i ett blogginlägg.  

Hoppas ni tycker denna tävlingen är rolig! Och känn inga krav på hur ni ska svara, jag kommer troligen dra vinnaren slumpmässigt, men det ska bli så himla kul att höra om era bästa platser för vårens läsning! Lycka till!

Kärlek!


Translation: this is a contest together with Novellix. I'ts unfortunately only for you living in Sweden thus Novellix only ships to Sweden. Se you next post instead!

Lots of love!

banana split bowl.

banana split bowl.

om florister, bananpannkakor och dagar i blont.

om florister, bananpannkakor och dagar i blont.