om håret.

Lush LIFE.

. . . . . . . . . 

Kära vänner! Idag är det minsann ingen vanlig dag! För det första är det min systers födelsedag, hon fyller nitton och det ska firas ikväll med god mat, paket och prat. Det är så sällan nu som jag åker ut på landet och besöker mina föräldrar, ser fram emot en kvällspromenad i friska naturluften och massa gos med katterna. En annan stor grej med dagen är att jag ska till frisören! Gaaah! Första gången på ett år jag klipper mig och första gången i mitt liv som jag färgar mitt hår! För japp, här ska det bli vårfräscht och friskt, inte burrigt och murrigt som mitt hår är nu. Är så pepp! Jag klipper mig förövrigt här, ekologiska produkter och fantastisk miljö. 

Så, dagen till ära tänkte jag berätta om mina två absolut bästa hår-produkter som båda dessutom råkar vara mina bästa Lush-produkter! Önskar att ni kunde dofta dessa nu, åh, det är ljuvligt! Ni vet väl att Lush produkter är cruelty-free och många dessutom vegansk? SÅ BRA JU. 

Först ut är mitt balsam, American Cream. Jag har faktiskt blivit stoppad på stan flera gånger för att folk tycker jag doftar så gott efter att ha duschat med detta! Passar extra bra om du har tjockt och lockigt/vågigt hår. Brukar använda en liten klick "vanligt" shampoo före balsameringen men försöker nu vänja mitt hår med att bara använda balsamet. Jag duschar håret var tredje-fjärde dag och det kan jag göra tack vare detta magiska balsam som doftar jordgubb, vanilj, honung och lite lavender. Innan duschade jag varje/ varannan dag. Det är en sådan skillnad!

Bra att komma ihåg när man använder Lush-balsam är att de första tvättarna får du ta en rätt stor klick. Håret måste vänja sig lite, nämligen. Men så småningom räcker det bara med en liten liten klick för att ditt hår ska sprudla av näring och hålla sig starkt i flera dagar.

Näst på tur är mitt R&B Moisturiser som också den doftar HIMMELSKT. Den här använder jag som en dag-inpackning i mina toppar, för att stärka håret och ta fram dess naturliga lockar. Du tar bara en liten klick, gnuggar det mellan dina händer och drar sedan fingrarna igenom håret. Efter att ha börjat använda denna har mina naturliga lockar dykt upp och det är verkligen en himla skillnad mot förr då håret mest blev trött och platt då jag använde helt vanliga shampoo och balsam från något random märke på Ica. 

Nä, ta hand om håret hörrni! Ni kommer inte ångra er. Och det är ju dessutom helt magiskt att gå omkring och dofta som något från himlen jämt!

Ha nu en jättefin och mysig tisdag! Kärlek!


Translation: Darlings! Today is the day! I'm finally getting a haircut and I am actually going to dye my hair as well! I am beyond exited for this! I haven't cut my hair in more then one year and never have I ever dared to dye my hair until this day. It's going to be a BIG change - and I'm soooo looking forward to it. And speaking of hair... today I am showing you my favorite hair products which both happens to be Lush-products! Both cruelty-free, and smelling like heaven.

First off, we have the American Cream conditioner. People have actually stopped me on the street asking me how it is possible that I smell SO GOOD and it's all because of this lovely little product. With the scent of honey, strawberry and vanilla. YUM.

I shower my hair every third or fourth day, using just a little bit of a "regular" shampoo before I use my American Cream conditioner. In the beginning when you're using a Lush hair product you'll probably have to use a lot every time you shower, but just after a few times you'll notice how you don't have to use more than a tiny bit of product to get awesome hair quality! So be patient!

Next up, I have fallen deeply in love with the R&B Hair Moisturizer which also smells heavenly! Just take a little bit and rubb between my hands before gently rubbing it in to my hair. This product have helped me get my natural curls back. Little did I know before, that the "regular" shampoo and conditioner I used actually made my hair flat and sad and heavy. But with this product, my hair gets energized and happy! Happy hair, happy day, happy Hannah! 

Hope this post gave you some inspiration! Have a lovely Tuesday.

Lots of love!

något jag skrev i söndags.

något jag skrev i söndags.

night time routines.

night time routines.