hello life.

hello life.

17596259_682753131908099_7712942342201671680_n.jpg

Vardagen min
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Kära vänner. Det är allt längre mellan inläggen här på cup och of positive och det har såklart sin orsak. Jag har börjat på ett nytt job! Som jag älskar! Kommer berätta mer så småningom men vill hålla det lite hemligt tills jag kommit in lite mer i det hela. Nu vet ni i alla fall att tystnaden har sin orsak och att jag inte tröttnat på bloggis eller något annat dumt. Nä det här kommer bara bli jättekul! To be continued, helt enkelt! 

Det var länge sedan jag gjorde en vardagssammanfattning här. Så det är vad det är dags för idag! På Instagram hittar du mig som vanlig på @dudeellen.

Ovan, en frukost och en bit utav min fönsterkarm. Jag har en ny kaktus som heter greta!

Mitt kök där mumin-planschen från tonårstiden fick sin plats samt en selfie där jag bär ett nytt och älskat halsband från Happiness Boutique! <--- Samarbete. 

17661766_1955773891309270_646996772572364800_n.jpg

En eftermiddag slog jag och Elin oss ned för att fika + plugga tillsammans.

Lite nya vyer. Första bilden på min hall där det hänger en klädstång, finnes en gammal skolbänk jag fyndat via blocket, stora kaktusen från Ikea och min fina spegel som hängt med i några år. Andra bilden är min morgonvy från sängen, en byrå och stringhyllan där böcker och kameror trängs. Byrån är köpt på en secondhand-butik vid S:t Knuts torg.

Eukalyptus-kärlek både bredvid och ovan sängen min, och så har vi mig i ny påskgul klänning från beyond retro och min älskade sjömanskepa från Liebling

Hirsgröt med bananpengar, jordnötssmör, sesamfrön och färska blåbär tillsammans med andra goda ting så som strumpor från HappySocks, en linne duk och en kvist eukalyptus. 

Lilla jag igen! Bild två är från kafé Jesusbaren i Malmö som är lite utav ett favoritställe i stan faktiskt! En himla blandning av möbler, brasiliansk musik och gott kaffe!

Halsband från Happiness Boutique, succulenter, doftljus, torkade blomster och en kristall. Många-favorit-ting-i-en-bild-bild kallar jag det. Vykort två visar den här goda frukosten som fortfarande är min bästa grej att börja dagen med! Banana split bowl! 

Så har vi lilla mig poserandes mot en husvägg, och så hur det kan se ut hos en sjukling. Japp, för sjuk har jag ju varit en hel del. Kan bero på att jag har väldigt lågt järnvärde och har lättare för att dra på mig sjukligheter. Men jag tror bestäms att tio dagars vila med te, serier och sänghäng var just vad denna lilla filuren behövde. Nä nu är det dags för mig att återgå till plugget. Hoppas du har en underbar start på veckan!

Kärlek!


Translation: Hello life! Sorry for the absence. I've actually started a new job and that has taken a lot of my time, thought and energy. But I do love it! For now it'll be a little secret but I promise to tell you all what I'm working with and where soon enough.

Above is just a little view of a past week on Instagram. A lot of good breakfasts, a couple of lovely cafés and, of course a few selfies! On Instagram you can find me as @dudeellen as usual!

Hope you're all having a great start to the week!

Lots of love!

the sunshine bowl.

the sunshine bowl.

vinnarna i tävlingen + coffee time.

vinnarna i tävlingen + coffee time.