when color is a key to happiness.

when color is a key to happiness.

när färg är lika med lycka

. . . . . . . . . . . . .

Kära vänner. Idag är det söndag. Hela kroppen är i viloläge och så även själen. Jag känner mig helt slut, vilket väl egentligen passar sig ypperligt just på en söndag. Idag tänker jag på hjärtat mitt, hur mycket kan man bry sig om saker egentligen innan det tar stopp? Kan hjärtat slå för tusentals grejer samtidig som det också ömmar över sådant som tagit slut?

När spricker hjärtat? När orkar det inte mer? Är det möjligt att känna för mycket? Så mycket filosofiska tankar i mig idag. Därför tänker jag att vi tittar på några, lite mer ytliga saker för dagen istället! Jag har en ny favoritfärg! Gult! Gärna senapsgult.

Se själv nedan, alla bilder är från Pinterest

Gult i hemmet. En känsla av retro, solsken, en färg som funkar året om tycker jag!

Också på kläder. En enkel kudde, filt eller ett påslakan kan räcka för att göra hemmet ditt lite mera som ett solsken. Gult är verkligen lyckans färg tycker jag! Så peppig!

Sammet och gult, en sådan toppenkombo i hop med kaktusarna.

Klänningen är från Monki vet jag. En sådan dröm!

Appropå hjärtat.

Mycket gillar jag gult för det påminner om sextio-sjuttiotalet som ni säkert vet att jag gillar. Den bohemiska western-stilen kommer nog aldrig riktigt lämna mig.

Vilken är din favoritfärg just nu?

Kärlek!

Translation: Yellow is my new favorite color! What's yours?

All pictures are from pinterest. 

Lots of love!

a post of gratitude.

a post of gratitude.

a little talk about spiritual growth.

a little talk about spiritual growth.