a post of gratitude.

a post of gratitude.

En låt för mamma: Heroes - David Bowie.

Mothers day

För dem som är nya till mig och min blogg så föddes jag i Singapore. Strax därefter flyttade jag och min familj till Japan. Eller närmare bestämt Tokyo, där min fyra år yngre syster Jenny föddes och vi bodde i fem år. Vår familj har alltid varit stark och otroligt sammansvetsad. Kanske att det har och göra med den tiden, uppväxten, att vara svenskar i främmande länder och behöva vara extra rädda om varandra under tider då vi inte var så välkomna. Mamma startade ett daycare i Tokyo och jag hade turen att vara med henne hela dagarna. Under min uppväxt har jag varit pappig än mammig, som det lätt blir när man får en lillasyster som tar upp uppmärksamheten! Och dessutom tävlade jag i Kajak redan tio års ålder och där var det pappa som var med mig på tävlingar runt om i landet, då han också paddlade. När jag skadade handleden och var tvungen att sluta hände något med min kroppsbild. Som femtonåring fick jag svåra ätstörningar och det var min mamma som var min bästa tröst och stöd då. Sedan dess har hon funnits där för mig, haft ett extra öga på mig. Hjälpt mig på så många vis igenom så många svåra perioder. Utan min mammas stöd hade jag antagligen inte tagit mig igenom de jobbigaste av tider, jag kanske inte ens levt. Hon är en sådan otrolig stark och vacker förebild, min mamma. Jag är så stolt över henne, hon är så otroligt framgångsrik i en branch där männen så länge har haft övertaget. Hon stöttar mig i allt, litar på mig och finns alltid bara et samtal ifrån. Och har alltid gjort. Om jag någonsin blir mor vill jag bli som henne. Ann är min största förebild. 

Tack mamma. Jag älskar dig så.

Kärlek!


Translation: Happy mothers day. I Love you mom. Thank you, for always being there for me. 

Lots of love!

om fishnet-strumpor, solgul inredning och fräknar på näsan.

om fishnet-strumpor, solgul inredning och fräknar på näsan.

when color is a key to happiness.

when color is a key to happiness.