vid havet.

vid havet.

en låt för dagen: storms - fleetwood mac.

"never have I been a blue calm sea, I have always been a storm"

- Fleetwood mac / Stevie nicks 

. . . . . . . . 

midsommarhelgen spenderade jag i halmstad. mina föräldrar har en sommarstuga där och enda sedan jag var liten har det varit mitt paradis på jorden. efter ett par månader av ett väldigt hektiskt och extrovert liv, med mycket människor omkring mig hela tiden och inte ett uns av lugn så långt ögat når var det här verkligen vad jag behövde. 

bara jag och allra käraste syster, vid havet, skogen, lugnet. vi förevigade vår långpromenad över sanddynorna och här ovan är några vykort av mig, i min älskade zara-klänning och då och då med en bukett blåklint i handen. 

vart har du ditt paradis på jorden? är det på andra sidan atlanter, eller är i hängmattan på bakgården? berätta. och ha det fint, vi hörs alldeles snart igen.

kärlek!


translation: last weekend me and my sister went out to our parents summer cabin. i was wearing my favorite boho-dress from zara, and a bouquet of cornflowers - it's my favorite flower.

that summer cabin is the best place i know. it's my paradise on earth, right next to both ocean and forests. where is your paradise on earth located? tell me! and have a wonderful thursday.

lots of love!

att hjälpa någon som mår dåligt.

att hjälpa någon som mår dåligt.

ta inte föregivet att folk mår prima bara för att det är sommar.

ta inte föregivet att folk mår prima bara för att det är sommar.